AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 Counter strike-sıkça sorular sorular

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
BeaCHBuRSaLı
Admin
Admin


Erkek
Mesaj Sayısı : 55
Yaş : 26
Nerden : BuRSa/MeSKeN
Lakap : TeKSaSıSaWaYOfLiFe
Kayıt tarihi : 01/09/08

MesajKonu: Counter strike-sıkça sorular sorular   Ptsi Eyl. 08, 2008 11:41 am

1)Online Olarak Nasıl Counter-Strike 1.6 Oynarım?
Cevap: 1.6 Oynamanız İçin Sadece 1.6 Full + V23 update'ini Yüklemeniz Yeterlidir...


2)Bazı Serverlarda Oyuna Giriyorum 15-20 Sn Sonra Otomatik Atılıyorum?
Cevap: Bazı Serverlar CD sxe gibi hile önleyen programlar vardır. ana sayfamızdan bu dosyaları indirip açtıktan sonra oyuna girebilirsiniz



3)Oyunu Oynarken Warning: Cl-Flush Entity Packet Böyle Bir Hata Veriyor Ne Yapmam Gerekli?
Cevap: Bu Hatayı Pinginiz Yüksek Oldugu Zaman Alirsiniz...Pinginiz Düzeldiği Zaman Böyle Bir Hatayı Almayacaksınızdır...



4)Cs'de Kendi Logomu Nasıl Yapabilirim?
Cevap: DecalConverter adli 200 kb büyüklügündeki program ile Kendi Logonuzu Kolayca Yapıp Kullanabilirsiniz...



5)Rate Ayarları Nedir?
Cevap: Rate Ayarları Oyundaki Bağlantınızı Az da olsa pinginizin Düşmesini Sağlayan Komutlardır... Uygun komutları kullanırsanız daha iyi performans alırsınız (ben evden tek başıma oynuyorum 1024 idsl 25000 101 101 gayet iyi bence ama int cafede iseniz bu değerleri düşürmeniz gerekir)



6)LAN servers are retricted to local clients (class C) Hatası Alıyorum?
Cevap: Serverdaki Versiyon İle Sizdeki Cs'nin Versiyonları Aynı Değildir(Genelde Yurt Dışındaki Cs Serverlarında Alınan Bir Hatadır...)

7)"dropped due reservation slot" Servera Girdiğimde Böyle Bir Hata Alıyorum?
Cevap: Serverda Adminlere Ve Slotlu(Ücret Verip Kendine Yer Kiralayan Player) Ayrılan Bölümdür...

8)your system has been modified please remove the modifications code[64] Hatası Alıyorum?
Cevap: Sisteminiz Modifiyelidir(Hile Hacks vs...)Silip Tekrar Girmeyi Deneyin...

9)Cs'de Nasıl Demo Alabilir Ve İzleyebilirim?
Cevap: Cs Oynarken Console'u İndirip Record Demoismi Yazmanız Yeterlidir,Demoyu X:/Sierra İçine Kaydeder İzlemek İçin İse Cs yi Açıp Ana Menüden Consolu Seçip Playdemo demoismi.dem (Nokta ç Tuşu ile) Yazip Enter'a Basmaniz yeterlirdir...



10)HLTV Nedir ? HLSW Nedir?
Cevap: HLTV maçlarda Kullanılan Tüm Oyuncuların Demosunu Alan Program,HLSW Oyunu Açmadan Masaüstünden Oyunu Rcon Komutlarınız İle Yönetmeye Yarayan Programdır(serverlarda kim var kim yok görürsünüz)




11)Lan Game'den Oynarken Host(Oyunu Kuran) Kişiyim Nickimi Değiştirdiler Nasıl Değiştiriyorlar?
Cevap: Cmd_name isim Seklinde Yazarsanız Host'un Nicki Değişir...




12)Servera Girerken Mapleri Otomatik Yüklemiyor?
Cevap: cl_download_ingame "1" cl_allowdownload "1" cl_allowupload "1" Komutlarını Config Dosyanıza Ekleyin...



13)Amx-Mod Ve Admin Mod Nedir?
Cevap: İkiside Serverı Daha Kolay Yönetmeye Yarayan Server'a Kuruluş Plugin'lerdir...(adminlerin işine yarar)




14)CS 1.6'da ölünce yazı yazamıyorum veya scoreboard'u göremiyorum?
Cevap: ESC'e basıp çıkan menüden "player list" seçeneğini tıklayın.




15)Fps Nedir? Nasıl Yükseltebilirim?
Cevap: FPS bilgisayarınızın ekran kartı, ram, işlemci vs. gibi parçalarına bağlı olarak değişen bir değerdir. Frames Per Second yani saniyede kare yakalama hızı olarak tanımlanabilir.
Yükseltmek İçin İyi Bir Ekran Kartı Gerekir...Veya Mevcut Ekran Kartınız En Son Driver'ini Yüklemelisiniz




16)Cs'de Sesli İletişim Nasıl Kurabilirim?
Cevap: voice_enable 1 komutunu Console'a Yazıp,Microfonunuzu Takıp Oyun İçindeyken "K" Tuşuna Basmanız Yeterlidir... (voice_loopback 1
Komutunu Yazarsanız Kendi Sesinizide Duyarsınız Ve Karşı Tarafa Nasıl Ulaşdığını Duyarsınız) - gereksiz yere kullanıp milleti rahatsız etmeyin yau




17)Cs Kısaltmaları ve Terimleri Nedir,Nelerdir?
Cevap:
CT = Anti Terörist Timi (Counter Terörist).
T = Terörist.
hs = HeadShot Karşınızdaki Player'ı Kafasından Vurarak Öldürmektir.
Lag = Server İle Bağlantınızın Kısa Süreli Kopmasıdır.
Lamer = Serverın Düzenini Bozan Örneğin Kendi Takım Arkadaşını Öldüren Sürekli Pusu Ve Sote Yapanlara Takılan Lakap. (birbirinize söylerseniz kick yada ban atarım o anki ruh halime göre değişir )
Kick = Player'ın Serverdan Kısa Süreli Uzaklaştırılması.
Ban = Oyundan Atılmak Süreli Veya Süresiz Olarak Serverdan Uzaklaştırılma.
Spectator = Oyunu Sadece İzleyen Kişiler. Clan maçlarında maçları Yöneten Hakemlerdir.
TK = Karşı Tarafın Tüm Oyuncuları Öldüren Kişi Takılan Lakap Team Killer.
FF = Frienldy Fire (Kardeş Katli) Kendi Takım Arkadaşını Öldürmeye Yarayan Komut Kısaltmasıdır.
Rush = Base'den Hızlı Çıkış.Aniden Baskın Manasında Kullanılan Cs Terimidir.
Pro Map = Profesyonel (Maçların Yapıldıgı Mapler).
Fun Map = Eğlenceli Haritalara Verilen İsim.
Public Game = Normal Oynanan Cs (Maç Ayarları Aktif Olmayan).




18)Cs 1.6 Da yazıları Okuyamamıyorum Nasıl Düzeltebilirim?
V23,V26,V27 Uptade'lerini Yüklerseniz Problem Kalmayacaktır


Umarım İşinize Yarar.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://fmmaniatr.bosfforum.com
 
Counter strike-sıkça sorular sorular
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Counter Strike 2d Server krumak
» Mehmet Gazihan'a sorular :)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Diğer Oyunlar :: Counter Strike-
Buraya geçin: